Ponedeljak, 24.09.2012.

14:49

Brković: Cilj tri boda u LŠ

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je da je cilj crno-belih da ove godine u Ligi šampiona osvoje najmanje tri boda.

Izvor:

Default images

Partizan će se takmičiti u Grupi A Lige šampiona sa francuskim Monpeljeom, ruskim Čehovskim medvedima, nemačkim Flensburgom i Hamburgom i španskim Ademar Leonom.

"Realno je da pobedimo Ademar kod kuće i u gostima. Kada bismo uzeli tri boda iz te dve utakmice ispunili bi cilj", rekao je Brković na konferenciji za novinare.

On je dodao da su favoriti za prolaz u drugi krug Hamburg, Flensburg, Čehovski medvedi i Monpelje.

"Postali smo redovan učesnik Lige šampiona. Ovo nam je druga sezona za redom. Mislim da nije realno da očekujemo da ćemo se plasirati u
drugi krug, jer smo opet u verovatno najtežoj grupi
", rekao je Brković.

Partizan će prvi meč u Ligi šampiona igrati u Moskvi 27. septembra u 20.30 (po lokalnom vremenu) sa Čehovskim medvedima.

Direktor kluba Aleksandar Blagojević istakao je da je cilj ove godine da Partizan "bude bolji nego prošle sezone".

"Izvukli smo pouke, možemo da budemo konkurentniji. U svakoj utakmici ćemo ići na pobedu", rekao je Blagojević.

On je objasnio da "će sigurno pomoći to što će ekipa igrati u Nišu kao domaćin u Ligi šampiona".

"Prošle sezone odziv publike nije bio dobar. Sada su ulaznice besplatne i svi koji vole rukomet moći će da ga gledaju", rekao je Blagojević.

Prema njegovim rečima, Partizan je želeo da igra u Beogradu, ali je postojalo puno problema, koji su se lako rešili u Nišu.

Prvi meč Partizan će igrati u Nišu 7. oktobra protiv Flensburga, a karte će se deliti na blagajnama hale "Čair" dva dana pre meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: