Četvrtak, 13.02.2020.

10:24

Novi Red Bul već na stazi VIDEO

Holanđanin Maks Ferstapen već je provozao novi Aston Martin Red Bul.

Izvor: B92

Novi Red Bul već na stazi VIDEO
Foto: Red Bull Content Pool

Bolid RB16 predstavljen je u sredu, a Ferstapen je odmah seo u kokpit i napravio nekoliko krugova i prešao 2,6 kilometara na Silverstonu.

RB16 će sada preći u ruke Ferstapenovog timskog kolege Aleksandera Albona koji će ga voziti u prvom od dva predsezonska testiranja u Barseloli sledeće nedelje.

"Odavno nisam seo u bolid Formule 1. Uvek se razmišlja kakav će biti osećaj u novom bolidu sa novim motorom. Sve je proteklo glatko i radujem se testiranju sledeće nedelje", rekao je Ferstapen.

RB16 pokreće Hondin motor, a japanska kompanija očekuje da će napredak i promena filozofije pomoći Red Bulu da osvoji prvu konstruktorsku titulu u hibridnoj eri.

Nova sezona F1 počinje 15. marta na "Albart Parku" u Melburnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: