Ponedeljak, 27.01.2020.

16:04

Cedevita Olimpija ostala bez trenera

Hrvatski košarkaški trener Slaven Rimac sporazumno je raskinuo ugovor i više nije trener Cedevita Olimpije, saopštio je klub iz Ljubljane.

Izvor: SN

Cedevita Olimpija ostala bez trenera
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Slaven Rimac i Cedevita Olimpija razišli su se posle dosta turbulencija.

Do raskida saradnje došlo je dan nakon neočekivanog poraza u 17. kolu ABA lige na domaćem terenu od Primorske, ukupno četvrtog u nizu.

"Nakon četiri uzastopna poraza na početku nove kalendarske godine potrebno nam je osveženje na mestu glavnog trenera, pa smo se odlučili za sporazumni raskid ugovora. Slavenu želimo sve najbolje u nastavku karijere, koja će zasigurno biti uspešna, jer se radi o velikom stručnjaku. Ujedno mu se zahvaljujemo za sve što je od početka priče o novom klubu napravio za Cedevita Olimpiju", izjavio je sportski direktor ljubljanskog kluba Sani Bećirović.

Kao jedan od glavnih kandidata za klupu Cedevita Olimpije spominje se Jurica Golemac, bivši trener Primorske i veliki prijatelj i bivši pomoćnik Slavena Rimca iz vremena kad su zajedno vodili Cibonu do trijumfa u ABA ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: