Petak, 13.12.2019.

09:15

Tošić: Moramo da "meljemo" i u "malim" utakmicama

Krilni napadač Partizana Zoran Tošić žali nakon oproštaja od Evrope zbog remija u Hagu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Tošić: Moramo da
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan je osvojio osam bodova u Grupi L Lige Evrope, jedan manje od AZ Alkmara protiv koga su crno-beli ispustili vođstvo od 2:0 u poslednjih desetak minuta.

"Tih nekoliko minuta nas je odbvojilo od, slobodno mogu da kažem, fenomenalne polusezone", rekao je Tošić nakon pobede nad Astanom.

Crno-beli su se oprostili od Evrope u velikom stilu – sa 4:1 pred "grobarima".

"Odradili smo sve što je bilo do nas. Odigrali smo dobru utakmicu od prvog minuta, bili smo svesni da je Astana van ritma, bilo su u obavezi da odigraju, a mi smo to od prog minuta iskoristili i želeli što pre da pokrenemo utakmicu u našem smeru. Posle je sve bilo lakše. Držali smo dobar ritam 90 minuta, trudili se i zasluženo pobedili, a mogli i ubedljivije".

Partizan je po ko zna koji put ove sezone pokazao da ima kvalitet ali da je problem motivacija u "manjim" utakmicama.

"Kada analiziramo velike utakmice koje smo igrali, mislim da su one izvukle najbolje od nas i to treba nekako da prebacimo na one "na papiru" manje utakmice. Da i njih uvek shvatamo ozbiljno i da "meljemo" od prvog minuta. To je ono što treba da radimo od proleća i biće to dobro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: