Subota, 16.11.2019.

12:00

"Melo je budući član Kuće slavnih, i dalje može da igra"

Demijan Lilard, prva zvezda Portlanda, kaže da je zadovoljan dolaskom Karmela Entonija u ekipu.

Izvor: PT

Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Lilard i Mekalum su godinama unazad pokušavali da nagovore Mela da dođe u Portland, ali je on prvo izabrao Oklahomu, a potom i Hjuston.

Ovoga puta situacija je bila malo drugačija, retko ko je želeo Entonija, a Blejzersi su usled slabijeg starta sezone odlučili da mu ukažu šansu.

"Sviđa mi se ovaj potez. U situaciji smo u kojoj nam je dosta igrača povređeno. Mislim da može da nam pomogne sa svojom visinom, šutem... Imamo još jednu opciju u napadu, Melo donosi pre svega iskustvo", rekao je Lilard i dodao:

"Melo je dobar igrač, nebitno što se nije snašao u Oklahomi i Hjustonu. Mislim da može da nam pomogne. On je budući član Kuće slavnih, i dalje može da igra na visokom nivou".

Entoni je poslednji meč odigrao pre nešto više od godinu dana. Od tada se nalazi u potrazi i konačno se "udomio". U karijeri je odigrao 1064 utakmica i ima prosek od 24 poena, 6,5 skokova i tri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: