Subota, 09.11.2019.

11:27

Embid: To je veliko pros***vanje, Jokić se zakačio za mene VIDEO

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid bio je nezadovoljan sudijskim odlukama u završnici meča sa Denver Nagetsima.

Izvor: LN

Embid: To je veliko pros***vanje, Jokić se zakačio za mene VIDEO
AP Photo/David Zalubowski

Denver je pobedio 76erse rezultatom 100:97 košem Nikole Jokića u poslednjim sekundama meča.

Jokić se ceo meč borio sa Embidom na centarskoj poziciji i na kraju izašao kao pobednik. Imao je bolju statistiku (25p, 11sk, 6as – 19p, 14sk, 2as), ali je najveći trijumf zabeležio u završnici.

Srpski centar je na nešto manje od dve sekunde do kraja pogodio jako težak šut za +3, ali je Filadelfiji ostalo dovoljno vremena da dođe do eventualnog izjednačenja.

Tu je došlo do sporne situacije – Embid se gurao sa Jokićem u reketu, a epilog je bio faul u napadu centra iz Kameruna i lopta za Denver.

Pročitajte još "Nikola ne izgleda najspremnije, ali ne sudite knjizi na osnovu korica"

"Pogledao sam ponovljeni snimak i ne vidim da sam se odgurnuo od njega. Ako želite da svirate taj faul, pogotovo u tom trenutku meča, mislim da se pro***avate, pogotovo zato što se (Jokić) zakačio za mene", izjavio je Embid.

Da li je Embid u pravu i da li su 76ersi oštećeni pogledajte sami:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: