Petak, 25.09.2020.

17:21

"Novak je kontradiktoran – daje donacije bolnicama i organizuje turnir bez prevencije"

Diskvalifikacija Novaka Đokovića na US openu tema je i pred start Rolan Garosa, ali i sve što se dešavalo na Adrija turu.

Izvor: MS

(Photo by Linnea Rheborg/Getty Images

Italijanka Flavija Peneta govorila je o potezu svetskog broja jedan da nehotice udari lopticu i pogodi sudiju u vrat, posle čega je završio takmičenje.

I pokušala da realno sagleda situaciju iz ugla srpskog tenisera.

"Mislim da Đoković nije imao sreće. To bio samo gest nerviranja koji se potom pretvorio u nešto drugo", rekla je Peneta i iznela primer drugi primer.

"Samo nedelju dana pre, isto se dogodilo i drugom igraču, samo što je dečak sa loptom pogođen u stopalo umesto u vrat", objasnila je šampionka US opena iz 2015. godine.
EPA/WALLACE WOON
Govoreći o Adrija Turu rekla je da je Novakova namera bila da se nekako izvučemo iz situacije sa koronavirusom i brže vratimo na teren.

"Sigurno je moglo da bude na drugačiji način. Novakovo ponašanje je bilo kontradiktorno, s jedne strane donacije za bolnice, s druge strane, organizovanje turnira bez ikakvih prevencija, u delikatnom periodu kao što je ovaj. Odgovornost nije samo na njemu, već i na onima koji su mu to omogućili", zaključila je bivša teniserka iz Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: