Četvrtak, 23.09.2021.

09:43

Portugal ima plan koji će ga vinuti u svetski vrh

Organizacija Visit Portugal je pokrenula digitalnu platformu Portugueses Wine Tourism koja treba da pomogne da Portugal dospe u vrh vinskih turističkih destinacija.

Izvor: B92

Portugal ima plan koji će ga vinuti u svetski vrh
Foto: Shutterstock/ hermitis

Ova platforma obezbeđuje jedinstven način da se Portugal otkrije na drugačiji način, a omogućuje da svi posetioci upoznaju istoriju vinarstva i ukuse različitih vrsta vina u Portugalu kroz brojne turističke atrakcije.

Sedam gradova zbog kojih treba posetiti Portugal

Tako će svi posetioci moći da se voze kočijama i degustiraju vina, da učestvuju u biciklističkoj turi u provinciji Minho, berbi grožđa u Alenteju i da prođu pešačkom stazom duž Caminhos de Santa Luzia – Pico, lokacijom sa Uneskove liste svetske kulturne baštine.

Portugal: Priča o lisabonskim tramvajima i uspinjačama

Nova kampanja je zapravo deo plana da se poveća svest o portugalskom vinskom turizmu, kao i da se privuku posetioci u ruralne predele tokom cele godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: