Sreda, 25.05.2022.

17:42

Dugo su kreveti čačanske bolnice bili prazni: Zbrinuta dva pacijenta obolela od koronavirusa

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku trenutno su hosptalizovana dva pacijeneta, a tokom protekla 24 sata evidentiran je jedan prijem na lečenje.

Izvor: RINA

Dugo su kreveti čačanske bolnice bili prazni: Zbrinuta dva pacijenta obolela od koronavirusa
Foto: RINA

U prijemno-trijažnoj ambulanti ove zdravstvene ustanove obavljen je jedan pregled pacijenta sa sinptomima i znacima kovid infekcije, dok je u kovid ambulanti Doma zdravlja obavljeno 19 prvih i 14 kontrolnih pregleda.

Na teritoriji Moravičkog okruga potvrđeno je još 14 slučajeva zaraze od 240 uzetih uzoraka: Čačak 6, Gornji Milanovac 3, Ivanjica 3, Lučani 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: