Petak, 08.03.2013.

17:42

Džejms Franko na Bulevaru slavnih

Popularni glumac mlađe generacije Džejms Franko dobio je zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

''Radeći godinama sa Džejmsom naučio sam mnogo stvari o njemu'', rekao je Rejmi. ''Džejms je učitelj, pesnik, skulptor, glumac, reditelj, pisac, producent. Čini se da uvek otkrivam neko njegovo novo interesovanje i poduhvat''.

Franko je rekao prisutnima da bi želeo mnoga imena da stavi pored svog na ovo priznanje.

Franko je rodjen 1978. godine u Kaliforniji, proslavio se ulogama u filmovima ''Milk'' i ''Džejms Din'', a nominovan je za Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu ''127 sati'' 2010. godine.

U međuvremenu popularni glumac ne sedi skrštenih ruku, već priprema svoj brodvejski debi u pozorišnoj predstavi "O miševima i ljudima" koja se pravi po književnom klasiku Džona Stajnbeka.

Franko će u predstavi tumačiti ulogu Džordža u priči o dva radnika imigranta za vreme velike ekonomske depresije tridesetih godina prošlog veka.

Ovaj komad poslednji put je igran na Brodveju 1974. godine sa Džejmson Erlom Džonsonom i Kevinom Konvejem koji je igrao ulogu Lenija u predstavi. Još uvek nije saopšteno ko će u novoj verziji predstave igrati Lenija.

Džejms Franko u novom filmu o porno glumici Lindi Lovlejs igra vlasnika "Plejboja" Hjua Hefnera, a film je svoju premijeru imao u januaru ove godine na filmskom festivalu "Sandens".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: