Četvrtak, 20.02.2020.

12:21

Izašao prvi domaći trejler za film ''Hotel Beograd'': Od lagodnog života do avanture

Nova romantična komedija ''Hotel Beograd'', sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskom u glavnim ulogama, očekuje nas u biskopima od 12. marta, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu nesvakidašnju ljubavnu priču.

Izvor: B92

Izašao prvi domaći trejler za film ''Hotel Beograd'': Od lagodnog života do avanture
Foto: Promo

Film koji je nastao u rusko–srpskoj koprodukciji ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina, sa rediteljem Konstantinom Statskijim na čelu.

Priča filma ''Hotel Beograd'' inspirisana je franšizama omiljenih televizijskih serija ''Kuhinja'' i ''Hotel Eleon'', dok je radnja smešta u naš glavni grad.
Foto: Promo
Miloš Biković tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla - Pašu, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvoriće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona. Svečana beogradska premijera je zakazana za 10. mart

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: