Sreda, 16.12.2009.

12:56

Dobra saradnja MUP-a i OEBS-a

Ministar policije Ivica Dačić i generalni sekretar OEBS-a Mark Perin de Brišambo saglasili su se da je saradnja OEBS-a i MUP-a veoma dobra.

Izvor: Beta

Default images

Generalni sekretar Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju istakao je, kako se navodi, da je OEBS do sada podržao brojne aktivnosti srpske policije, što će činiti i u budućnosti, pogotovo sada, kada je ostvaren napredak Srbije ka evropskim integracijama.

S tim u vezi, OEBS će i dalje sarađivati sa MUP-om, naročito u oblastima koje se odnose na reformske procese u policiji i u tom smislu je potpisan Memorandum o saradnji, dodaje se u saopštenju.

Kako se ističe, naglašena je potreba dodatnog angažovanja misije OEBS u regionu, radi trajnog rešavanja izbegličkog pitanja koje je među prioritetnim.

Ministar Dačić je takođe istakao da je saradnja izuzetno dobra i veoma raznovrsna i da MUP i OEBS očekuje još mnogo zajedničkih aktivnosti i saradnje u raznim oblastima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: