Utorak, 16.08.2022.

16:46

"Namerna provokacija Velike Britanije": Moskva sprema odgovor?

Britanija je podnela zahtev za let svog izviđačkog aviona duž rute koja prolazi kroz ruski vazdušni prostor, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane Rusije.

Izvor: Tanjug

EPA-EFE/TOMS KALNINS

Vazdušno-kosmičkim snagama je naređeno da spreče ovu provokaciju

"Britanija je podnela plan leta za let izviđačkog aviona RC-135 duž rute koja leži iznad ruske teritorije. Smatramo da je to namerna provokacija", saopštilo je Ministarstvo, preneo je TAS S.

Vazdušno-kosmičke snage Rusije dobile su zadatak da spreče narušavanje ruskog vazdušnog prostora, navedeno je u saopštenju, u kojem se naglašava da će za sve moguće posledice biti odgovorna Britanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: