Utorak, 06.06.2006.

09:34

Dinkić: Uskoro razgovori s DS-om

Mlađan Dinkić najavio da G17 plus planira u naredne dve nedelje da razgovara sa Demokratskom strankom o mogućoj saradnji.

Izvor: Beta

Default images

Potpredsednik G17 plus i ministar finansija rekao je da je već bilo kontakata sa Demokratskom strankom, ali da ne želi sada da govori o tome. G17 plus je, kako je rekao, formirao šestočlanu delegaciju koja će ići na razgovore sa demokratama, u kojoj su, pored Dinkića, Ivana Dulić-Marković, Tomica Milosavljević, Čedomir Antić, Verica Kalanović i Miloljub Albijanić.

Dinkić je kazao da stranke ne treba da razmišljaju o razlikama, već o stvarima u kojima se slažu, naglasivši da tu misli i na Demokratsku stranku Srbije: "Na Vladi Srbije je da učini sve što je potrebno za evropske integracije zemlje, ali i na predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je danas postao vrhovni komandant oružanih snaga, da - utičući na vojne bezbednosne strukture - pomogne nama u Vladi Srbije da završimo saradnju sa Haškim tribunalom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: