Aktuelno 2

20.05.2024.

10:59

Idris Elba i Džon Sina snimaju film u Beogradu: TV zvezda uslikana u kafiću FOTO

Američki rvač i glumac Džon Sina i britanski glumac Idris Elba, za koga se pisalo da će biti novi Džejms Bond, trenutno borave u Beogradu.

Izvor: Kurir.rs

Idris Elba i Džon Sina snimaju film u Beogradu: TV zvezda uslikana u kafiću FOTO
Profimedia

Podeli:

Oni su došli u Beograd zbog snimanja novog filma "Heads of State", u pitanju je akciona komedija u režiji Ilje Najšuleram, prenosi Kurir.

Dolazak Džona i Idrisa ostao bi tajna da Elba pre nekoliko dana nije viđen u provodu u jednom noćnom klubu u Beogradu.

Džon Sina je već bio u Beogradu 2009. godine kada je imao meč u Areni. Tada mu je cela hala skandirala i pokazala da je omiljeni "kečer", kako popularno nazivaju rvače iz WWE.

Podsetimo, Džon Sina je u martu bio glavna tema svetskih medija nakon dodele Oskara. Naime, on se na bini pojavio go i proglasio pobednika u kategoriji za najbolji kostim.

Profimedia
 

Dok sa druge strane, Idrisa Elbu je časopis Pipl izabrao za najseksepilnijeg čoveka na svetu za 2018. godinu, na šta je britanski glumac rekao da mu je ta titula dosta podigla samopouzdanje. On je odrastao kao jedinac u porodici afričkih imigranta u Istočnom Londonu.

"Malo su me maltretirali. Ali, opet, dokle god sam mogao da puštam brkove, bio sam najzanimljivije dete u bloku. Puštao sam brkove, imao mišiće, bio sam lud", izjavio je glumac, koji je našoj publici najpoznatiji po ulogama u serijama "Žica"i "Luter" i roli Nelsona Mandele u biografskom filmu "Mandela: Long Walk to Freedom".

Profimedia

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: