Aktuelno 0

20.05.2024.

8:04

Novi film Selene Gomez izazvao oduševljenje u Kanu VIDEO

Španski mjuzikl Emilia Pérez dobio je najduže ovacije do sada na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu.

Izvor: Index.hr

Novi film Selene Gomez izazvao oduševljenje u Kanu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Kako prenosi Variety, publika je aplaudirala filmskoj ekipi devet minuta. Film je režirao Žak Odiard, a glavne uloge tumače Zoe Saldana, Selena Gomez i Karla Sofija Gaskon.

U mjuziklu, Saldana tumači „prekvalifikovanu i potcenjenu“ advokaticu Ritu, čija je advokatska kancelarija sklonija da pomaže kriminalcima nego da traži pravdu. Rita pronalazi izlaz iz svoje nezavidne situacije nakon što ju je angažovao zloglasni vođa kartela Manitas (Gaskon), koji želi da se podvrgne operaciji promene pola jer je oduvek želeo da bude žena.

Gomez je u filmu igrala njegovu ženu.


Film je oduševio publiku u Kanu, a posebne pohvale dobila je španska glumica Gaskon, koja je igrala vođu kartela.

Audiard je svoj najnoviji film opisao kao "operski libreto u četiri čina". Proslavljeni reditelj iza sebe ima šest filmova, od kojih su najpoznatiji Deephan iz 2015. godine i Watch the Men Fall iz 1994. godine. Deephan je osvojio Zlatnu palmu, Watch the Men Fall tri nagrade Cezar.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: