Sreda, 05.05.2021.

13:03

Novi Pazar: Posle sudara sevali noževi, napadač pokušao da pobegne, ali bezuspešno VIDEO

Pripadnici MUP u Novom Pazaru uhapsili su I. L. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Izvor: Beta, Tanjug

Novi Pazar: Posle sudara sevali noževi, napadač pokušao da pobegne, ali bezuspešno VIDEO
Ilustracija: ia_64/depositphotos/ilustracija

Osim njega uhapšen je i M. H. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Efikasnim radom, policija je pronašla I. L. koji se skrivao u kući M. H. u Novom Pazaru, u naselju Selakovac, u Dubrovačkoj ulici.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, saopštio je MUP.

Do svađe, a potom i do tuče dvojice muškaraca, došlo je sinoć u Ulici Stefana Nemanje, nakon sudara motocikla, kojim je upravljao E.M., i automobila, za čijim volanom je bio I. L, koji su se kretali u istom smeru.

Prilikom fizičkog obračuna I. L. je nožem ubo E.M. u grudi, nanevši mu povrede srčane maramice. Nakon toga je pobegao, a policija intenzivno traga za njim.

Povređeni muškarac je, posle ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici, prevezen u Klinički centar Srbije. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, operisan je, ali je njegovo stanje i dalje kritično i priključen je na respirator.

Prema saznanjima radija "Sto plus", E.M. je 2010. godine nožem ubio Nedžada Osmanovića (18), učenika Škole za dizajn tekstila i kože.

Za to ubistvo je osuđen na 10 godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: