Subota, 25.04.2020.

22:48

Otkriveni nelegalni frizerski saloni, policija upala usred šišanja

Nemačka policija je danas otkrila dva frizerska salona u podrumima u Bavarskoj, što predstavlja kršenje mere oganičenja kretanja.

Izvor: Beta

Otkriveni nelegalni frizerski saloni, policija upala usred šišanja
Foto: Depositphotos, stetsik

Kada su se policajci pojavili, "ljudi su bili u sred šišanja" u podrumima "dve kuće" na severozapadu Bavarske, saopštila je policija.

Dve osobe su se šišale u Elzenfeldu a jedna u Memlingenu, navodi agencija DPA i dodaje da su "saloni bili profesionalno opremljeni".

Otvorene su istrage zbog nepoštovanja mera ograničenja kretanja.

U Bavarskoj od kraja marta važe propisi čiji cilj je sprečavanje širenja korona virusa i koji su među najrestriktivnijim u Nemačkoj. Za izlazak iz kuće bez "valjanog razloga" propisana je kazna od 150 evra.

Frizerski saloni, zatvoreni kao i sve druge prodavnice i usluge koje nisu neophodne, trebalo bi da počnu da rade od 4. maja, u okviru postepenog popuštanja mera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: