Utorak, 10.10.2017.

07:00

Brnabićeva od danas u Briselu

Premijerka Srbije Ana Brnabić počeće danas dvodnevnu posetu Briselu, tokom koje će se sastati sa visokim evropskim zvaničnicima.

Izvor: Tanjug

Brnabićeva od danas u Briselu
Tanjug, Dragan Kujundžiæ

Brnabić će se danas obratiti na sednici Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta i sastati sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, predsedavajućim političke grupe "Evropska narodna partija" u Evropskom parlamentu Manfredom Veberom i sa komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom.

Brnabić će se sutra sastati sa predsednikom Evropskog parlamenta Antonijom Tajanijem, komesarkom za regionalnu politiku EU Korinom Kretu, predsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom i visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federikom Mogerini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: