Nedelja, 25.09.2016.

23:53

Sutra promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom

Sutra će u Srbiji ujutro biti hladno, sa kratkotrajnom maglom u nižim predelima, a tokom dana promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Sutra promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom
Foto: Tanjug, arhiva

Ponegde na jugu i istoku moguća je slaba kratkotrajna kiša.

Duvaće slab severni vetar, jutarnja temperatura biće od 4 do 11 stepeni, najviša dnevna od 18 do 22 stepena, navodi se u saopštenju RHMZ.

U Beogradu će preovlađivati promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim periodima i slabim severnim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 11, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

U prvoj polovini naredne sedmice jutra će biti hladna, ponegde sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana biće pretežno sunčano.

Maksimalna temperatura u utorak i sredu biće od 20 do 22 stepena, dok će u drugoj polovini sedmice biti osetno toplije.

U Beogradu će preovlađivati slično vreme, ujutro u nižim delovima grada sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana uglavnom sunčano. Maksimalna temperatura u utorak i sredu biće od 20 do 22 stepena, a u drugoj polovini sedmice osetno toplije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: