Ponedeljak, 27.07.2015.

13:54

BBB pretukli dvojicu srpskih mladića

Navijači zagrebačkog Dinama, poznati kao "Bed blu bojsi", pretukli su 16. jula dvojicu mladića iz Srbije, na železničkoj stanici u Zagrebu, navodi N1.

Izvor: Blic, N1

Default images

Kako se navodi, zagrebačka policija je potvrdila za N1 da se dogodio incident o kome je izvestio dnevni list Blic.

Policija je navela da su policajci posle prijave na licu mesta zatekli dva srpska državljanina, stara 21 i 28 godina, koji su izjavili da ih je fizički napalo više osoba i odbili lekarsku pomoć, a zatim nastavili putovanje vozom za Ljubljanu.

Kako piše beogradski Blic, incident se dogodio na železničkoj stanici u Zagrebu. Grupa mladića navodno je uletela u voz koji je stajao na stanici i napala dvojicu mladića srpske nacionalnosti, koji su putovali u Sloveniju.

Prema izjavama jednog od mladića za Blic, napadači su mu opsovali "srpsku mater" i pretukli ga šakama i palicama po glavi. Neki od napadača su, tvrdi napadnuti mladić, imala obilježja "Bed blu bojsa".

Na mesto događaja stigla je policija, a napadači su se razbežali, priča mladić.

"Policajac me je pitao treba li mi lekarska pomoć i odgovorio sam mu da on zaključi na osnovu toga kako izgledam, jer sam krvario", priča mladić i kaže da je nakon toga policajac otišao na drugu intervenciju, a on nastavio put vozom u Sloveniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: