Utorak, 25.01.2022.

17:36

Na prelazu Bački Breg pronađena 24 migranta sakrivena u kamionu FOTO

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Bački Breg otkrili pokušaj grupe od 24 migranta da skriveni u tovaru robe ilegalno pređu granicu.

Izvor: B92

Na prelazu Bački Breg pronađena 24 migranta sakrivena u kamionu FOTO
Foto: Uprava carina Republike Srbije

Pokušaj je otkriven u kasnim večernjim časovima, kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao kamion ''VW Crafter'' beogradskih registarskih oznaka, koji je prevozio 49 kutija robe.

Zahvaljujući tome što su carinici primetili grešku u dokumentaciji koja je pratila tovar, odlučili su se za detaljan pregled.

Otvorivši tovarni deo kamiona, među prijavljenim kutijama punim robe, primetili su šupljinu pregrađenu lesonitom - u kojoj je stajalo čak 24 osobe.

O uslovima u kojima su migranti prevoženi govori i slika tesnog prostora u kome su stajali jedan do drugog, kao i kondenzacija vode koja je kapala sa cerade pravo na njih.

Migranti koji su se zatekli u tovaru predati su policiji u dalju nadležnost
Foto: Uprava carina Republike Srbije
Foto: Uprava carina Republike Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: