Sreda, 09.10.2019.

15:56

U napuštenoj kući u BiH pronađeno beživotno telo migranta

Beživotno telo mladog migranta pronađeno je u jednoj napuštenoj kući u naselju Osmanagići, nadomak Cazina, potvrđeno je iz MUP-a Unsko-sanskog kantona (USK).

Izvor: Tanjug

U napuštenoj kući u BiH pronađeno beživotno telo migranta

Kako se navodi, telo je pronašao meštanin koji živi u blizini te kuće i o tome je obavestio policiju. Iz MUP USK su saopštili da još nije poznat uzrok smrti niti da li se radi o nasilnoj ili nenasilnoj smrti, a više informacija biće poznato posle obdukcije koja će se obaviti u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Iz MUP USK su saopštili da još nije poznat uzrok smrti niti da li se radi o nasilnoj ili nenasilnoj smrti, a više informacija biće poznato posle obdukcije koja će se obaviti u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. Identitet preminulog migranta nije utvrđen, jer kod njega nisu pronađeni identifikacioni dokumenti.

Prema rečima meštana, u napuštenoj kući, u kojoj je pronađeno telo, već duže vreme borave migranti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: