Nedelja, 12.04.2020.

11:26

"Izolaciju podnosim zaista teško" VIDEO

Izvor: TV Arena Sport

Fudbaler Partizana Bojan Matić podržao je akciju #ostanikodkuće i poslao podršku javnosti iz izolacije.

"Izolaciju podnosim zaista teško. Ja sam neko ko je navikao da je konstantno u pokretu i ova celokupna situacija mi ne odgovara, jedva čekam da ovo što pre prođe.

U kontaktu sam sa par igrača i drago mi je što smo svi zdravi i što se pridržavamo mera. Takođe smo i u kontaktu sa stručnim štabom, koji nam je izdao plan rada kojeg se svi pridržavamo.

Ljudski je da postoji strah. Jednostavno, ova situacija nije nimalno naivina i trebalo bi da se pridržavamo svih mera kako bi ovo što pre prošlo.

Ovom prilikom želim da kažem građanima Srbije, pogotovo starijoj populaciji, da ostanu kod kuće i da se pridržavaju svih mera, i da ćemo na taj način brzo pobediti ovo što nas je snašlo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: