Srbija

Utorak, 30.12.2014.

12:04

Novi Sad: Most do Ribarskog ostrva

Gradonačelnik Miloš Vučević najavio je da će Novi Sad u 2015. godini dobiti pešački most koji će spojiti kej i Ribarsko ostrvo.

Izvor: eKapija, 021.rs

Default images

On je na godišnjem prijemu u Gradskoj kući najavio ovo kao jednu od najvećih investicija u narednoj godini. Gradonačelnik je podsetio i da je taj projekat pripremljen pre nekoliko godina i da je samo ostalo da se sprovedu radovi na izgradnji, kao i da je realno očekivati da to bude urađeno tokom 2015. godine.

Pored gradnje mosta, Novi Sad će uložiti u završetak gradnje kanalizacione mreže u nekoliko prigradskih naselja, gradnju sportske hale u Petrovaradinu, počeće izgradnja zgrade Hitne pomoći i zgrade sa dvoranom za Baletsku i Muzičku školu, a završiće se gradnja Bulevara Evrope i rekonstruisati deo Temerinskog puta prema autoputu.

Vučević je naveo i da su pri kraju razgovori sa američko-britanskom kompanijom koja ima sedište u Londonu i koja prema preporuci Vlade Srbije razmatra predlog da u Novom Sadu gradi fabriku auto-delova. On je dodao da bi krajem januara ili početkom februara trebalo da se zna više detalja o ovoj investiciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: