Srbija

Subota, 03.10.2015.

10:03

I Samsung optužen, televizori varaju?

Kompanija Samsung odbacila je optužbe da su pojedini televizori tog trošili manje energije tokom službenih testiranja nego tokom realne upotrebe.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Thinkstock.com

List Gardijan je preneo da su nezavisni laboratorijski testovi pokazali da su pojedini televizori ovog južnokorejskog proizvođača tošili manje energije tokom službenih testiranja nego tokom realne upotrebe, ali i dodao da je kompanija to oštro demantovala.

Samsung je u saopšetnju odbacio tvrdnje da je jedno od podešavanja njegovih TV prijemnika osmišljeno tako da pruži pogrešnu informaciju o performansama energije u regulatornim laboratorijskim testovima.

Kompanija je navela da je reč o standardnoj funkciji koja se automatski uključuje kada korisnik uključi svoj TV uređaj, i ostaje aktivna kad god korisnik gleda televizor u standardnom režimu rada, negirajući da se on aktivira isključivo tokom testiranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: