Region

Četvrtak, 23.04.2020.

11:32

Montenegro erlajns do 7. maja bez letova

Crnogorska avio-kompanija Montenegro erlajns saopštila je da je produžila period obustave saobraćaja do 7. maja, uključujući i taj datum.

Izvor: Tanjug

Montenegro erlajns do 7. maja bez letova
Foto: Depositphotos, olgysha_

To je objavljeno na sajtu kompanije, gde se navodi da je ta mera doneta usled situacije izazvane koronavirusom i zabrane komercijalnog vazdušnog saobraćaja iz Crne Gore, ali i restrikcija drugih država za putovanja.

Obustavu saobraćaja ta kompanija uvela je 16. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

3 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: