Kultura

Subota, 09.09.2017.

09:55

Poznati se opraštaju od Ljubiše Samardžića

Smrt glumca Ljubiše Samardžića tema je i na društvenim mrežama, gde se, osim građana, od glumačke legende opraštaju i javne ličnosti.

Izvor: B92

Poznati se opraštaju od Ljubiše Samardžića
Foto: YouTube screenshot

Srpski dramaturg Siniša Kovačević oprostio se od legendarnog Smokija uz dirljivu poruku.

"Smoki! Spavaj mirno, uz svog jedinca, dobra dušo. Čekaju te tamo u nebeskom bioskopu bolji od ovih koje ostavljas. I filmovi i ljudi", napisao je. Glumica Ljiljana Blagojević pozdravila je glumca s velikim poštovanjem.

"Zbogom, veliki umetniče! Neka ti je večna slava! Odmori svoju napaćenu dusu!", napisala je. Svoju tugu izrazila je i glumica Kalina Kovačević, koja se u poruci posvećenoj Samardžiću zahvalila na svemu što joj je veliki glumac pružio.

"Hvala ti na velikoj podršci i poverenju! Ostaće ogromna praznina i u mojoj duši i u filmskoj umetnosti! Neka ti je večna slava, veliki čoveče!" Voditeljka Milica Nedić oprostila se od Ljubiše Samardžića sledećim rečima:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: