Kultura

Nedelja, 04.09.2022.

09:23

Prva striming serija koja je osvojila Emi nagradu VIDEO

Netfliks je konačno pobedio u kategoriji "najboljeg animiranog programa" sa serijom Arkejn na ceremoniji Emi nagrada za kreativnu umetnosti. Ovo je prvi put da je striming serija osvojila nagradu.

Izvor: B92

Prva striming serija koja je osvojila Emi nagradu VIDEO
Foto: Profimedia

"Arkejn" se za ovu nagradu borila zajedno sa serijama "Bobovi hamburgeri", "Riki i Morti", "Simpsonovi" i "Šta ako?"

"Hvala vam za ovo. Ovo je velika stvar za nas koji dolazimo iz sveta video-igara. Bilo je neverovatno videti kako svet prihvata naše karaktere i priče, hvala i Netfliksu koji je verovao u nas od početka, hvala Riot gamesu, koji je radio na celom IP-u i svim ljudima koji su bili sa našom igrom i Ligom legendi poslednjih 12 godina i koji su pomogli da serija postane toliko velika kao što je sada", rekao je kokreator serije Kristijan Linke.

Serija "Liga legendi" objavljena je u novembru i brzo je objavljeno da će biti i druge sezone. U seriji glume Hejli Stajnfeld, Ela Purnel i Kejti Lung.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: