Nova vest
Fudbal 8

17.6.2024.

14:10

Zvezda predstavila novo pojačanje: "Moj san je LŠ; Zbog Milojevića sam postao ovakav igrač" VIDEO

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je uoči početka priprema za novu sezonu novo pojačanje.

Izvor: B92.Sport

FK Crvena zvezda

Mitar Mrkela o Radonjiću

"Ja sam u više navrata isticao da je Radonjič odličan igrač. Sa njim smo u nekoj vrsti kontakta. Lično bih voleo da se Radonjić vrati u Crvenu zvezdu, ali neke stvari ne zavise samo od nas. Nadam se da će se situacija oko Radonjiča razviti da on obuče nas dres i to je želja armije naših navijača."

U pitanju je vezni igrač Dalsio Gomeš, reprezentativac Gvineje Bisao rođen u Portugalu, koji stiže iz kiparskog APOEL-a.

"Zdravo svima. želim da se zahvalim klubu i osoblju što me je dovelo u ovako veliki klub. ovo je za mene novi nivo, kao san što sam deo ovog kluba. Moj san je bio nastup u Ligi šampiona i drago mi je što sam ovde", rekao je Dalsio.

Dalsio je upravo u APOEL-u sarađivao sa trenerom Milojevićem.

"On je zaslužan što sam postao igrač kakav sam sada. Jedva čekam da treniram sa njim ponovo. Nadam se da ću svojim igrama i ja pomoći njemu".


Gomeš će nositi dres sa brojem 22.

"Nosim ovaj broj jer je to datum mog rođenja i rođenja moje ćerke".

Ima bogato internacionalno iskustvo.

"U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, ali na Kipru sam igrao u ekipama koje pretenduju na titulu. Znam kakva je liga u Srbiji, neće biti nimalo lako, ali sam spreman za sve izazove".
 

Polivalentan je igrač, a otkrio je i gde se na terenu najbolje oseća.

"Milojević mi je uvek govorio da mogu svuda na terenu da igram, ali lično se najbolje osećam kao 'osmica'".

Upoznat je Dalsio sa timom Zvezde, a otkrio i da poznaje Kangu.

"Gledao sam neke Zvezdine utakmice, tako da znam šta me čeka. Interesantno je da sam za reprezentaciju igrao protiv Kange, koji je odličan igrač, mislim da smo sličan tip. Ne volim puno o sebi da pričam, hoću da se pokažem na terenu", zaključio je Dalsio. 
 

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

11 h

Novo Sport Video Menu