Subota, 07.04.2018.

08:00

Noć u BG: Četvoro povređeno u saobraćajnoj nesreći

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Gospodara Vučića i Vojislava Ilića, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Noć u BG: Četvoro povređeno u saobraćajnoj nesreći
Screenshot

Do nesreće je došlo u 00.35 časova, a od četvoro povređenih, jedna osoba zbrinuta je na licu mesta, dok su dva mladića, starosti 17 i 20 godina, i 20. godišnja devojka, prebačeni na Odeljenja na neurohirurgiju i ortopediju u Urgentnom centru.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 80 puta, od kojih osam na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

U Beogradu je juče tokom dana zabeležena jedna saobraćajna nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 98 puta, od kojih 11 na javnom mestu, navela je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: