Subota, 29.12.2018.

17:31

Uhapšen mladić koji je ubio psa

Policija u Beogradu uhapsili je M. Đ. (21) i K. P. (34) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Izvor: B92

Uhapšen mladić koji je ubio psa
screenshot

MUP je saopštio da se sumnja da je M. Đ. nožem ubio psa, dok je osumnjičena K. P. ceo taj događaj snimila mobilnim telefonom.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Da podsetimo, pokret “Levijatan“ je objavio snimak zlostavljanja i ubistva jednog psa. Kako je navedeno, zločin se dogodio u Obrenovcu.
Organizacija je na društvenim mrežama navela da se radi o obredu satanista “Kefo Zote“.

“Nećemo se smiriti dok se ovo ne reši“, navedeno je.

Na Tviteru se tim povodom oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

“Neverovatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožiju kaznu. Očekujem brzu reakciju policije“, napisao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: