Subota, 28.11.2020.

13:12

Vučić: Nekretnine mog brata ne postoje, o drugima neću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se ni posle 30 dana niko nije javio da kaže koliko to njegov brat ima zemlje i stanova, jer ih i nema.

Izvor: Tanjug

Vučić: Nekretnine mog brata ne postoje, o drugima neću
Printskrin: TV B92/ arhiva

Kako kaže, o nekretninama brata Dragana Ðilasa ne želi da govori.

Upitan da prokomentariše informacije u medijima o nekretninama brata Dragana Ðilasa, kao i pretnje koje je on juče uputio novinarima, Vučić je rekao da ne želi da napada političke protivnike pred predstavnicima stranih država, kao što je ambasador Ruske Federacije, kao i da ih obično i ne napada, ali smatra da će biti vremena da se različitim stvarima pozabave i nadlezni organi i politički akteri.

On je rekao da će da odgovori na ono što se odnosi na laži koje su mesecima objavljivane o njegovoj porodici i podsetio da je pre 30 dana uputio poziv svima u Srbiji da se jave ako pronađu i jedan ar zemlje u Vojvodini, stanove u Beogradu, pekare, restrorane koji pripadaju njegovom bratu.

"Niko se nije javio. Neće ih ni naći, jer ne postoje. O drugima neću da govorim", poručio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: