Utorak, 23.02.2021.

16:49

Uhapšen sa drogom, bombom i legitimacijom sindikata policije

Policija u Subotici uhapsila je M. A. (52) pošto mu je u stanu pronašla oko 51,5 grama kokaina, manju količinu marihuane i ručnu bombu.

Izvor: Tanjug

Uhapšen sa drogom, bombom i legitimacijom sindikata policije
Ilustracija: Depositphotos/Chubakaster

Osim pomenutih supstanci i bombe, u stanu se nalazila i službena legitimacija Sindikata zaposlenih policije na njegovo ime.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i u tom roku će biti priveden na salušanje Višem javnom tužilaštvu u Subotici, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: