Utorak, 21.05.2019.

10:56

UNS: Za jednog člana UO RTS-a 12 kandidata

Savet Regulatornog tela za elektronske medija objavio listu kandidata za devetog, nedostajućeg člana Upravnog odbora RTS, saopštilo Udruženje novinara Srbije.

Izvor: Beta

UNS: Za jednog člana UO RTS-a 12 kandidata

Na listi za člana UO RTS-a su novinar Zoran Samardžić, kompozitor Milovan Filipović i doktor političkih nauka Neven Cvetićanin.

Takođe, na listi su i pravnik Šćepan Praščević, politikolog Miloš Čolić, doktor pravnih i političkih nauka Aleksandar Gajić, novinarka u penziji Ljubica Urošević, magistar ekonomije Aleksandar Ivanović, doktor poslovnog upravljanja Zoran Ristić, doktor pravnih nauka Dragutin Radosavljević, profesor univerziteta u penziji Radmilo V. Todosijević i novinar u penziji Aleksandar Avramović.

REM je u martu raspisao konkurs nakon što je Dragan Karadžić dao ostavku na mesto zamenika predsednika UO RTS-a, zato što je postao glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Plej radija.

Članovi UO RTS su Vladimir Vuletić, Zorica Šujica, Branko Radun, Miroslav M. Nikolić, Simona Mitrović Dunjić, Ljiljana Đurđevac, Zoran Panović i Nenad Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: