Utorak, 19.03.2019.

10:30

I treća osoba uhapšena u vezi s napadom u Utrehtu

Holandska policija uhapsila je treću osobu, osumnjičenu za veze s pucnjavom u Utrehtu u kojoj su tri osobe ubijene, a pet ranjeno.

Izvor: Tanjug

I treća osoba uhapšena u vezi s napadom u Utrehtu
Foto: Tanjug/AP

Portparol Kancelarije javnog tužioca Tis Kortman rekao je da su tri osobe u pritvoru - osumnjičeni napadač, 37-godišnji Gokmen Tanis, i još dve osobe.

Kortman je naveo da je Tanis zadržan u pritvoru pod sumnjom za ubistvo s mogućim terorističkim motivom, dodajući da se istraga nastavlja da bi se utvrdilo šta ga je podstaklo da puca u tramvaju, prenosi AP.

Vlasti ne isključuju ni druge moguće motive, a holandski mediji citiraju komšije osumnjičenog u Utrehtu koji spekulišu da napad ima veze s ljubavnom vezom.

Osumnjičeni Tanis odranije je poznat vlastima, rekao je juče holandski ministar pravde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: