Sreda, 13.10.2021.

18:05

"Odbranićemo naš narod na Kosovu i Metohiji; nema povlačenja" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na nalogu na Instagramu fotografiju uz koju je napisao da ćemo odbraniti naš narod na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Foto: Printskrin/buducnostsrbijeav

"Čini mi se da se svaki čovek danima, nedeljama, mesecima, ponekad i godinama, muči dok ne prelomi, dok ne donese odluku, a teške odluke odgovorni i ozbiljni ljudi ne donose lako."

Dodaje da kada se odluka donese, oseti se "nesvakidašnji mir".

"Ipak, kada odluku donesete, osetite nesvakidašnji mir i spokoj, jer znate da ste doneli ne najbolju, već jedinu moguću. Naša odluka je jasna i čvrsta kao stena, čuvaćemo i odbranićemo naš narod na Kosovu i Metohiji. Nema povlačenja! Predaja nije opcija! Živela Srbija", napisao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: