Ponedeljak, 13.08.2018.

09:31

U Nišu opet gore automobili: Sinoć zapaljena još dva VIDEO

U noći između nedelje i ponedeljka, u Mokranjčevoj ulici u Nišu, ispred kuće biznismena I. S. vlasnika lanca hotela, izgorela dva automobila.

Izvor: Večernje novosti

U Nišu opet gore automobili: Sinoć zapaljena još dva VIDEO
Foto: Èitalac B92.net

Kako pišu "Novosti", izgoreli su automobili marfke "bmv" i "citroen c4 pikaso". Povređenih nije bilo.

"Sve se dogodilo vrlo brzo. Vatra je buknula i dok su stigli vatrogasci 'bmv' je izgoreo, a 'citroen' je znatno oštećen. Vozila su odmah posle požara uklonjena", kaže komšija.
Foto: Èitalac B92.net
U policiji kažu da im je u 3.05 prijavljeno da gore dva vozila. "Požar je lokalizovan, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, izvršen je uviđaj i intenzivan rad policije je u toku", kažu u niškoj policiji.

Ni u OTJ Niš zasad nema preciznijih informacija o tome kako je došlo do požara koji je prigutao ova dva automobila. Sumnja se da je požar je podmetnut, a prema nezvaničnim informacijama, oba automobila su u vlasništvu uspešnog biznismena.
Foto: Èitalac B92.net
U Nišu je pre dve večeri izgoreo "bmv" na parkingu na Vizantijskom bulevaru koji je u vlasništvu supruge policijskog inspektora.

U poslednjih šest meseci u Nišu je zapaljeno devet automobila od kojih su tri u vlasništvu policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: