Ponedeljak, 08.03.2021.

15:37

B92.net saznaje: Sutra nema sednice Kriznog štaba

Sednica Kriznog štaba neće biti održana sutra, saznaje B92.net.

Izvor: B92, Jovana Jovanović

B92.net saznaje: Sutra nema sednice Kriznog štaba
Foto: B92/ J.J.

U petak je bilo rečeno da će u utorak biti nova sednica Kriznog štaba, ali toga, prema našim saznanjima, ipak neće biti.

Sednica uopšte nije ni bila zakazana, a članovima Kriznog štaba je usmeno saopšteno da sutra nema sastanka.

Javnost je očekivala da štab zaseda sutra, jer je epidemiolog dr Predrag Kon nakon sednice Kriznog štaba u petak rekao da će sledeća sednica Kriznog štaba biti održana u utorak.

Medicinski deo Štaba ne odustaje od svojih zahteva, a kako je rekao epidemiolog Branislav Tiodorović, neophodno je još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana, kako bi se suzbilo širenje korona virusa.

U Srbiji je danas registrovan 4.091 slučaj zaraze korona virusom, a 17 osoba je preminulo.

Iza nas je vikend tokom kojeg su svi ugostiteljski objekti i radnje bile zatvorene od 12 sati u subotu, do jutros u šest sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: