Nedelja, 01.03.2020.

13:31

Restart: O2.TV je sad B92

Od danas u 16 sati O2 televizija ponovo postaje B92.

Izvor: B92

Restart: O2.TV je sad B92

Novi, moderan grafički dizajn i logo televizije pratiće osvežen programski koncept - savremen - raznovrstan, za svačiji ukus i za svaki uzrast.

Tim povodom kreativni tim televizije osmislio je - zanimlljivu kampanju koja je izazvala veliku pažnju javnosti u proteklih nekoliko dana.

Bogat sportski, serijski I filmski sadržaj biće okosnica B92 televizije, na kojoj ćemo pratiti najatraktivnije utakmice domaćeg i svetskog sporta kao i poslednje, najveće holivudske filmske naslove.

Gledaoci će tako već od večeras imati priliku da uživaju u čak dve sjajne utakmice: Crvena zvezda – Partizan u 18 časova i Crvena zvezda - Cedevita Olimpija koja je na programu u 21h.

Ljubitelje dobrog filmskog programa očekuje fantastičan bioskopski repertoar. Hitovi kao što su "Hobit", "La La Lend", "Igra gladi", "Džon Vik", "Spektar" samo su deo ambicioznog plana kuće kada je reč o ovom programskom segmentu. Neće izostati ni čuveni klasici poput "Ratovi Zvezda", ciklus filmova o Džejmsu Bondu, a najmlađe očekuju epizode omiljenog "Sunđer Boba" i popularnih "Pingvina". Sledećeg vikenda, 7. i 8. marta startuje i kultna serija "Vratiće se rode" koje će se prikazivati svakog vikenda u terminu od 19 časova.

Informativni program B92 činiće standardne kratke vesti "Presek", vesti u 16.00 i 23.15 kao I emisije "Fokus", "Osvrt" i "Stav".

Sigurni smo da će publiku obradovati povratak autentičnog naziva, ali u novom ruhu, i da će uživati u pravom programskom osveženju čiji će sadržaj ići u korak sa svetskim TV stanicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: