Automobili

Subota, 28.09.2013.

14:15

Opel ADAM sa novim opcijama za personalizaciju

Opel će od 2014. godine ponuditi kupcima nove mogućnosti za individualizaciju svog malog gradskog automobila, koji je odskora dostupan i kupcima u Srbiji.

Izvor: B92

Default images

Opel će proširiti ADAM-ov portfolio novim nijansama karoserije – tamno smeđom Mahogany Brown i Arden Blue plavom. Nova boja krova je zeleno-bež svetlucava Limelight, a biće dostupna i za rešetku hladnjaka i kućišta spoljnih retrovizora. Kupci modela ADAM mogu da primene nove boje karoserije i na unutrašnjost vozila u vidu elemenata dekora i štampanih detalja na instrument tabli.

U unutrašnjosti, ADAM donosi novu dekoraciju na instrument tabli, centralnoj konzoli i vratima, nove presvlake na sedištima i dodatna dizajnerska rešenja linije krova.

Sve ovo značajno povećava mogućnosti personalizacije – ADAM je do sada ponudio čak 61.000 različitih mogućnosti kombinovanja kada je u pitanju spoljašnjost, i preko 82.000 varijacija u unutrašnjosti ovog automobila.

Nove opcije individualizacije biće dostupne od januara 2014. godine.

Vozili smo Opel ADAM 1.4 Glam/Enjoy Chic.

Opel ADAM stigao u Srbiju.

Pročitajte više o mogućnostima personalizacije modela ADAM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: