Tehnopolis

Utorak, 26.07.2011.

10:00

HTC ipak sprema "ženski smartfon"

Početkom maja obavestili smo vas o glasinama da HTC sprema smartfon namenjen prvenstveno ženskoj populacijii.

Izvor: B92

Default images

HTC Bliss, kako bi se uređaj mogao zvati, bio bi baziran na Androidu, a kućište bi trebalo da bude "smirujuće zelene boje". Iz kompanije HTC tada nisu želeli da komentarišu ove navode, a sada je sajt Pocketnow objavio fotografiju za koju tvrdi da je prva fotografija ovog telefona.

Prema njihovim navodima Bliss će se pojaviti u ponudi američkog operatera Verizon, a dodaci, kao što je na primer Bluetooth slušalica, biće slične boje i stilski će se slagati sa samim telefonom.

Raniji navodi govorili su i o aplikacijama sa kojima će se telefon isporučivati, među kojima su one koje pomažu u brojanju kalorija ili kupovini, a da li je HTC možda odlučio da odustane od takvog koraka pri pravljenju "ženskog smartfona" ili ne, nije poznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: