Četvrtak, 09.02.2017.

12:02

Bezumlje u Prokuplju: Odbio da plati račun, tukao pa ubio

V.B. (26) ubijen je u Prokuplju kada je pokušao da zaštiti vlasnika ugostiteljskog objekta u kom se nalazio od napada grupe mladića.

Izvor: B92

Bezumlje u Prokuplju: Odbio da plati račun, tukao pa ubio
Thinkstock

Portal prokupljenadlanu.rs navodi da je osumnjičen za ubistvo D.J. (19).

On se sumnjiči da je sedam godina starijem sugrađaninu zadao udarac nožem u srce, pošto je prethodno s društvom tukao vlasnika ugostiteljskog objekta.

Do napada je došlo kada je grupa mladića, posle večere u objektu, izašla napolje i odbila da plati račun, da bi zbog toga reagovao vlasnik objekta.

Mladići su ga onda na ulici pretukli, a u pomoć mu je pritekao V.B. Kada su videli da jedan od nasilnika ima nož, krenuli su nazad ka restoranu, ali je 26-godišnjak u tom momentu dobio smrtonosni udarac nožem u srce.

V.B. je preminuo na putu ka prokupačkoj bolnici, dok se grupa nasilnika razbežala, ali su potom svi uhapšeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: