Ponedeljak, 13.07.2015.

10:05

FR: Policija spasila 18 talaca iz prodavnice

Specijalna policija oslobodila je 18 talaca iz "Prajmark" prodavnice blizu Pariza, gde su ih od jutros držali naoružani napadači, posle neuspešne pljačke.

Izvor: B92

Default images
Foto: GettyImages

Drama u prodavnici "Prajmark" u Vilnevu la Garen severno od Sen Denija, počela je rano jutros, javili su francuski mediji.

Kada su naoružani pljačkaši upali u prodavnicu, jedna od zaposlenih uspela je da pošalje sms poruku svom dečku o tome šta se desilo.

Policija je angažovala elitnu RAID jedinicu.

Napadači su se zabarikadirali u prodavnici. Francuski mediji su javili da je bilo dva ili tri napadača.

Srećom, situacija je razrešena bez krvoprolića.

Mediji javljaju da je jedan od pljačkaša zaposlen u "Prajmarku".

Nije, za sada, jasno da li su napadači uhvaćeni ili su uspeli da se sakriju u velikoj prodavnici tokom policijske akcije. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: