Nedelja, 03.11.2013.

18:13

Krivi oni koji su zvali na glasanje

DSS optužila je stranke koje su se zalagale za izlazak Srba na izbore da su odgovorne za uništavanja izbornog materijala u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Izvor: Beta

Default images

DSS je u saopštenju osudila uništavanje izbornog materijala i navela da bi se trebalo upitati u čijem su interesu takvi incidenti.

"Sasvim sigurno, to je interes onih mračnih snaga naše zvanične politike koje su pokušale da nateraju srpski narod severno od Ibra da svojim glasovima uništi srpske, a osnuje albanske institucije lokalne samouprave, koje bi navodno služile Srbima", navodi se u saopštenju stranke Vojislava Koštunice.

"Kada im je bilo jasno da to nije uspelo, uništili su dokaze svog istorijskog poraza, za šta će najverovatnije krivicu svaliti na slobodne ljude koji su bojkotovali izbore i one koji nisu dopustili da planirana krađa dođe do javnosti", dodaje se u saopštenju.

DSS je dodao da je već u 16 sati bilo jasno da su Srbi masovno bojkotovali izbore u severnoj Mitrovici, jer je do tada glasalo 700 birača, odnosno 2,1 odsto upisanih po spisku Centralne izborne komisije Kosova.

Na biračkom mestu Sveti Sava u Kosovskoj Mitrovici nepoznati maskirani napadači sa kapuljačama na glavama uništili su izborni materijal i to biračko mesto je zatim zatvoreno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: