Četvrtak, 04.10.2012.

11:49

Miloševićev brat prebačen u bolnicu

Borislav Milošević, brat bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića, juče je u kritičnom stanju i bez svesti prebačen u bolnicu na Dedinju.

Izvor: Blic

Default images

On je prebačen avionom, iz Podgorice.

Njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno, potvrđeno je "Blicu" u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Milošević je u bolnicu primljen u veoma kritičnom stanju i bez svesti, zbog popuštanja srca, a lekari su u prvom momentu mislili da neće preživeti.

Prof. dr Boško Đukanović, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", kaže za "Blic" da se Borislav brzo oporavlja i da je sada situacija mnogo bolja.

"U intenzivnoj nezi jeste i na aparatu za disanje, ali očekujemo da ćemo ga i sa toga brzo skinuti. Ima problem sa radom bubrega, što je posledica popuštanja srca. Ipak, nadamo se dobrom ishodu", objašnjava prof. dr Đukanović.

Borislav Milošević je helikopterom prevezen iz Bara do Podgorice, a odatle avionom do Beograda. Na aerodromu Nikola Tesla čekala su ga ambulantna kola, koja su ga brzo dovezla do Instituta "Dedinje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: