Sreda, 04.01.2006.

11:38

"Šlaf dao mito Šaronovoj porodici"

Izraelska policija ima dokaze da je porodica premijera Arijela Šarona primila mito od austrijskog milijardera Martina Šlafa.

Izvor: Beta

Default images

Kako javlja privatna izraelska televizijska stanica Chanel 10, Šaronova porodica je od Martina Šlafa primila tri miliona dolara mita, u sklopu ilegalnog finansiranja Šaronove izborne kampanje 1999. Chanel 10 je prikazao dokument koji je, kako se navodi, sudu dostavila policija na osnovu dokaznog materijala koji je zaplenila u Šlafovoj porodičnoj kući u Izraelu.

Izraelska policija i kabinet premijera nisu potvrdili tu informaciju. Izraelska policija već dve godine istražuje ilagalno finansiranje Šaronove kampanje, a Omri Šaron, sin Arijela Šarona, u novembru prošle godine je priznao krivicu za korpuciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: