Nova vest
Tenis 0

18.5.2024.

10:00

Poznato ko je kriv za pogoršanje povrede Sinera

Janik Siner je u nezgodnoj poziciji uoči drugog grend slema sezone u Parizu.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/IPP/Cavaliere Emiliano

Italijanski teniser, koji ima šansu da pretekne Novaka Đokovića na ATP listi početkom juna, muči muku sa povredom poslednjih nedelja.

Postoje brojni analitičari koji za to krive članove njegovog tima, pre svega Somonea Vanjocija.

Poznati teniski komentator Rob Kenig nedavno je rekao da je Vanjoci bio taj koji je terao Sinera da nastavi da igra u Madridu i pored toga što se Janik žalio na povredu kuka.

Kenig je rekao da bi ta odluka mogla da košta Sinera i ima negativne posledice.

"Biće tužno ako Siner propusti Rolan Garos, volim da ga gledam na teren. Jedna stvar koju nikako neću shvatiti je to da igrač pita svoj tim da li bi trebalo da nastavi. Janik je definitivno imao neugodnost u Madridu, Simone ga je ohrabrivao da nastavi iako mu je Janik rekao da ga boli", poručio je Kenig na društvenim mrežama.

On je dodao i da bi to olako moglo da se ispostavi kao velika timska greška.

"Moglo bi da se pokaže kao skupa greška. Samo igrač može da zna i oseti koliko je povređen. Imao sam loš osećaj tada, da bi to moglo da košta Janika. Propustiti Rim i možda Rolan Garos, to bi potvrrdilo danje bila loša odluka da igra Madrid", poručio je Kenig uz želje da Janik što pre izdravi i vrati se tenisu.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

14 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

17 h

Novo Sport Video Menu