Srbija

Ponedeljak, 09.01.2023.

17:24

Gradnja auto-puta Sremska Rača-Kuzmin napreduje punom parom VIDEO

Deonica autoputa Kuzmin-Sremska Rača, ukupne dužine oko 18 kilometara, predstavlja deo projekta izgradnje auto-puta E-761, Beograd-Sarajevo.

Izvor: eKapija

Gradnja auto-puta Sremska Rača-Kuzmin napreduje punom parom VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/val_th

Most preko reke Save čini neposrednu vezu dve države sa punim autoputskim profilom.

Početak trase dela auto-puta je u blizini postojeće denivelisane raskrsnice Kuzmin, i prostire se sever – jug pored naselja Kuzmin i Bosut sve do Sremske Rače gde se završava mostom preko reke Save.

Most se sastoji od betonskih prilaznih konstrukcija na levoj i desnoj obali i čelične konstrukcije koja premošćava korito reke Save, piše Ekapija.

Ukupna dužina mosta je 1.321 metara (leva konstrukcija), odnosno 1.312 metara (desna konstrukcija). Na Jutjub kanalu JP Putevi Srbije, pogledajte kako napreduju radovi na ovoj deonici i na mostu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: