Politika 0

24.05.2024.

17:21

Ponoš poručio Manojloviću: Mi se finansiramo iz budžeta, a ti iz stranih fondacija VIDEO

Zdravko Ponoš izjavio je u gostovanju na N1 da parlamentarne stranke imaju transparentno finansiranje, i da oni nisu NGO da ih finansira donator iz inostranstva, kao što je slučaj sa pokretom Sava Manojlovića, piše "Detektor laži".

Izvor: B92.net

Ponoš poručio Manojloviću: Mi se finansiramo iz budžeta, a ti iz stranih fondacija VIDEO
Amir Hamzagic/ATAImages

Podeli:

"Voditeljka: Savo Manojlović je najavljujući moguću blokadu izbora rekao da bi to bila 'šansa da se i deo opozicije koji bojkotuje izbore kod kuće i u Skupštini gde primaju milion evra godišnje, ujedini sa narodom koji će biti na blokadi'.

Zdravko Ponoš: Ovo je vrlo duhovito, gotovo šarmantno! Poziva da se ujedinimo oko nečega o čemu će on tek da razmisli a pritom nam zaviruje u novčanik. Mi koji smo parlamentarne stranke imamo transparentno finansiranje, nismo mi NGO da nas finansira neki donator iz inostranstva kao što je njegov slučaj!" navedeno je u objavi "Detektora laži".

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

57 min

Podeli: